POLITIKA O PIŠKOTKIH

Zadnja sprememba 21.05.2018.

NP fotografija in oblikovanje, Nina Premk s.p. (»mi«, »naši«) uporablja piškotke na www.ninapremk.com (poimenovano »Storitve«). Z uporabo Storitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Naša Politika o Piškotkih razloži kaj piškotki so, kako jih uporabljamo, kako druga podjetja s katerimi bomo morda poslovali uporabljajo piškotke na naši Storitvi, vaša izbira glede piškotkov in ostale informacije glede piškotkov.

Piškotki so majhni deli besedila, ki jih pošlje vaš brskalnik iz spletne strani, ki jo obiščete. Piškotek je datoteka, ki se shrani v vaš brskalnik in ki dovoljuje Storitvam ali tretjim strankam(vtičnikom), da vas prepoznajo in da vam olajšajo vaš naslednji obisk oziroma ga naredijo bolj uporabnega.

Piškotek je lahko trajen ali sejni piškotek.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE

Ko uporabljate ali dostopate do naše Storitve lahko v vaš spletni brskalnik dostavimo več datotek piškotkov. Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

  • Normalno delovanje spletnega mesta – naša Storitev temelji na WordPressu, ki zahteva določene piškotke, da lahko deluje pravilno. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov in ne morete onemogočiti teh piškotkov, ker so potrebni za normalno delovanje naše spletne strani oziroma Storitev.
  • Izkjučitev piškotkov – brskalnik lahko nastavite, da ne sprejema piškotkov, vendar lahko to omeji vašo zmožnost uporabo Storitev.

ODSTRANJEVANJE PIŠKOTKOV

Piškotke lahko odstranite iz računalnika, tako da odprete zgodovino brskalnika in počistite vse piškotke. Preberite kako odstraniti piškotke v brskalniku Chrome tukaj.

Če želite izbrisati piškotke ali dati navodila vašemu brskalniku da izbriše oziroma zavrne piškotke obiščite spletno stran za pomoč vašega brskalnika.

Upoštevajte, da če izbrišete piškotke ali jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij, ki vam jih ponujamo, morda ne boste mogli shraniti svojih nastavitev, nekatere strani pa morda ne bodo pravilno prikazane.

To Politiko Piškotkov lahko občasno spremenimo in najnovejša različica bo objavljena na naši spletni strani.

TYPE AND HIT ENTER