Poročni prstani

Zakaj

poročna fotografinja?

... LAHKO JE ZAOBLJUBA KRATKA IN SLADKA, LAHKO CELODNEVNA, A PRAVLJIČNA.

Wedding in Istra

Manjše poroke ali tako imenovane zaobljube (ang. elopements) so predvsem v tujini trenutno trend, kar pa navdušuje tudi mene. Vedno bolj se posvečam parom, katerim so najbolj pomembni njuni intimni trenutki, branje zaobljub in poročni dan posvetijo sebi in partnerju.

Poudarek je na obredu, izmenjavi zaobljub ter portretiranju para.


Pripravljena sem tudi potovati, plezati po gorskih pečinah, bosa hoditi po solinah in odkrivati nove lokacije.

PRISTNOST

INTIMA

MANJ STRESA

AVANTURA

in samo vidva

čudovita

izkušnja

z vajinimi

nAJBLJIŽJIMI

Fotografiranje para

PIŠITA MI

POGOSTA VPRAŠANJA & ODGOVORI

01

Kako rezervirati termin?

Rezervacija termina poteka tako, da najprej stopimo v stik preko elektronske pošte, kamor mi pošljete vse že znane informacije o vašem poročnem dnevu, jaz pa vam pošljem mojo ponudbo fotografiranja. Ko izbereta paket, ga potrdimo s podpisom pogodbe in termin rezervirata z delnim plačilom (ara).

02

Nisva se še fotografirala, kaj lahko pričakujeva?

Brez skrbi! Ker se bomo pred vajinim poročnim dnem sigurno dodobra spoznali, nasmejali in sprostili, bo to za vaju "mala malica". Poleg tega je moj način fotografiranja dokumentaren, zato me tekom dneva skoraj ne bosta opazila. Za še lažjo predstavo, kako poteka portretiranje mladoporočencev, pa imam v ponudbi tudi predporočno fotografiranje na izbrani lokaciji. V nekaterih paketih je takšno fotografiranje že vključeno.

03

Kdaj prejmeva poročne fotografije?

Ker je poroka edinstven dogodek in da nam kakšen pomemben trenutek ne uide, naredimo poročni fotografi ogromno fotografij tekom dneva. Tako nam že sam skrben izbor fotografij vzame kar nekaj časa, potem je tu še obdelava fotografij in pa priprava fotografij na dostavo fotografij v spletni galeriji. Temu primeren je torej rok za dostavo fotografij in sicer 3-4 tedne.

04

Lahko pri tebi naročiva izdelavo foto knjige?

Seveda! Sama sem zagovornica tiskanih fotografij, saj menim, da imajo dodano vrednost. Pri vsakem paketu je možnost naročilo tudi foto knjige v različnih formatih, z različnimi platnicami in dotiskom na platnice. Izbirate lahko tudi med klasično profesionalno in fine art foto knjigo.

Kako prejmeva končni izdelek oz. fotografije?

Končno galerijo vseh fotografij prejmete v spletni galeriji, ki je zaščitena in imate do nje dostop samo vi in vaši najbližji. Dostop vam pošljem preko elektronske pošte. Polne velikosti fotografij, ki so primerne za tisk, pa vam cca. 2-3 tedne po prejemu spletne galerije predam ali pošljem na USB ključku.

Poročna fotografinja
Majerija Vipava
Poroka na Lanišah

Intimna poroka na Majeriji

Jesenska poroka na Pohorju

Sproščeno Na Lanišah

Čudovita intimna poroka v objemu kraškega vinorodnega okoliša.

Najlepši letni čas za poročne dni. Ugodne temperature, prelepe barve in sončni zahodi.

Iskrena, mlada in zaljubljena, poročena na čudoviti lokaciji - Kmetija na Lanišah.

OGLED GALERIJE

Anja in Andraž
"Že na prvem sestanku sva se z Nino zelo dobro ujela in ni bilo potrebno veliko razmisleka, da sva se odločila, da bo prav ona najina poročna fotografinja. Tako na predporočnem fotografiranju kot na poroki je bilo vzdušje sproščeno, kar se vidi tudi na čudovitih fotografijah. Nina je super in jo toplo priporočava naprej."
Nuša Anna in Jan
“Za nami je predporočno fotografiranje in Nina je že tukaj opravila odlično delo. Bila je zelo prilagodljiva, potrpežljiva in fotografije so natanko to, kar sva si želela. Nina je presegla najina pričakovanja. Ujela je vse pomembne trenutke, ki bodo ostali za vedno. Je super ker je sproščena, nasmejana in ne vsiljiva. Včasih je nisi niti opazil. Nina najboljša si! Hvala ti."
Anita in Danijel
"V morju poročnih fotografov se nama ni sanjalo, da bova na koncu izbrala fotografinjo, ki ni samo prijazna, topla in profesionalna, ampak te s svojo sproščenostjo in pozitivno energijo prepriča, da je trema pred objektivom vsekakor odveč! Fotografije so več kot čudovite! Je diskretna in med obredom sploh ni bilo čutiti njene prisotnosti. Po poroki sva dobila čudovit ključek z veliko fotografijami in nekaj krasnih tiskanih fotografij. Je odzivna in jo priporočava!