Anja in Andraž
"Že na prvem sestanku sva se z Nino zelo dobro ujela in ni bilo potrebno veliko razmisleka, da sva se odločila, da bo prav ona najina poročna fotografinja. Tako na predporočnem fotografiranju kot na poroki je bilo vzdušje sproščeno, kar se vidi tudi na čudovitih fotografijah. Nina je super in jo toplo priporočava naprej."
Nuša Anna in Jan
“Za nami je predporočno fotografiranje in Nina je že tukaj opravila odlično delo. Bila je zelo prilagodljiva, potrpežljiva in fotografije so natanko to, kar sva si želela. Nina je presegla najina pričakovanja. Ujela je vse pomembne trenutke, ki bodo ostali za vedno. Je super ker je sproščena, nasmejana in ne vsiljiva. Včasih je nisi niti opazil. Nina najboljša si! Hvala ti."
Anita in Danijel
"V morju poročnih fotografov se nama ni sanjalo, da bova na koncu izbrala fotografinjo, ki ni samo prijazna, topla in profesionalna, ampak te s svojo sproščenostjo in pozitivno energijo prepriča, da je trema pred objektivom vsekakor odveč! Fotografije so več kot čudovite! Je diskretna in med obredom sploh ni bilo čutiti njene prisotnosti. Po poroki sva dobila čudovit ključek z veliko fotografijami in nekaj krasnih tiskanih fotografij. Je odzivna in jo priporočava!