Nina Premk wedding photographer

Vajin dan ovekovečim s fotografijo, ki bo za vaju in za ostale generacije ostal čudovit spomin.

Nina Premk wedding photographer

... LAHKO JE ZAOBLJUBA KRATKA IN SLADKA, LAHKO CELODNEVNA, A PRAVLJIČNA.

Nina Premk Fotografinja

Poroke

Zaobljube

Zaobljube

Manjše poroke ali tako imenovane zaobljube (ang. elopements) so predvsem v tujini trenutno trend, kar pa navdušuje tudi mene. Vedno bolj se posvečam parom, katerim so najbolj pomembni njuni intimni trenutki, branje zaobljub in poročni dan posvetijo sebi in partnerju.

Poudarek je na obredu, izmenjavi zaobljub ter portretiranju para.


Pripravljena sem tudi potovati, plezati po gorskih pečinah, bosa hoditi po solinah in odkrivati nove lokacije.

čudovita

izkušnja

z vajinimi

nAJBLJIŽJIMI

Interracial wedding

PRISTNOST

INTIMA

MANJ STRESA

AVANTURA

in samo vidva

Za pare

Za pare

PIŠITA MI

POGOSTA VPRAŠANJA & ODGOVORI

01

Kako rezervirati termin?

Rezervacija termina poteka tako, da najprej stopimo v stik preko elektronske pošte, kamor mi pošljete vse že znane informacije o vašem poročnem dnevu, jaz pa vam pošljem mojo ponudbo fotografiranja. Ko izbereta paket, ga potrdimo s podpisom pogodbe in termin rezervirata z delnim plačilom (ara).

02

Nisva se še fotografirala, kaj lahko pričakujeva?

Brez skrbi! Ker se bomo pred vajinim poročnim dnem sigurno dodobra spoznali, nasmejali in sprostili, bo to za vaju "mala malica". Poleg tega je moj način fotografiranja dokumentaren, zato me tekom dneva skoraj ne bosta opazila. Za še lažjo predstavo, kako poteka portretiranje mladoporočencev, pa imam v ponudbi tudi predporočno fotografiranje na izbrani lokaciji. V nekaterih paketih je takšno fotografiranje že vključeno.

03

Kdaj prejmeva poročne fotografije?

Ker je poroka edinstven dogodek in da nam kakšen pomemben trenutek ne uide, naredimo poročni fotografi ogromno fotografij tekom dneva. Tako nam že sam skrben izbor fotografij vzame kar nekaj časa, potem je tu še obdelava fotografij in pa priprava fotografij na dostavo fotografij v spletni galeriji. Temu primeren je torej rok za dostavo fotografij in sicer 3-4 tedne.

04

Lahko pri tebi naročiva izdelavo foto knjige?

Seveda! Sama sem zagovornica tiskanih fotografij, saj menim, da imajo dodano vrednost. Pri vsakem paketu je možnost naročilo tudi foto knjige v različnih formatih, z različnimi platnicami in dotiskom na platnice. Izbirate lahko tudi med klasično profesionalno in fine art foto knjigo.

Kako prejmeva končni izdelek oz. fotografije?

Končno galerijo vseh fotografij prejmete v spletni galeriji, ki je zaščitena in imate do nje dostop samo vi in vaši najbližji. Dostop vam pošljem preko elektronske pošte. Polne velikosti fotografij, ki so primerne za tisk, pa vam cca. 2-3 tedne po prejemu spletne galerije predam ali pošljem na USB ključku.

Elopement in Ljubljana

Intimna poroka v Ljubljani

Jesenska poroka na Pohorju

Sproščeno Na Lanišah

Nora, drugačna in predvsem sproščena poroka v centru Ljubljane.

Najlepši letni čas za poročne dni. Ugodne temperature, prelepe barve in sončni zahodi.

Iskrena, mlada in zaljubljena, poročena na čudoviti lokaciji - Kmetija na Lanišah.

OGLED GALERIJE

Poročna fotografinja