Urbani studio

UrbaniStudio

Čudovit studio z naravno svetlobo se nahaja v zgodovinski stavbi Storžič, ki je včasih služil kot Narodni dom, danes pa je znan kot Delavski dom.

Studio meri 81 kvadratnih metrov in ima strope na višini 3,60. Po dolžini prostora ima čudovita okna obrnjena proti jugu. Popoln je za fotografiranje z naravno svetlobo, video produkcijo, fotografiranje s studijskimi lučmi in drugo. Postavite "delovnega prostora" (54m2) je odprta, da lahko izkoristimo prostor za različne potrebe.

WI-FI

Urejen internet in brezžična povezava

V studiu je poskrbljeno za brezžično internetno povezavo. Geslo je na voljo ob prihodu v studio ali ob prevzemu studia za najem.

Urbani_studio_monstera

JE V STUDIU TUDI KAJ DODATNE OPREME?

STUDIJSKA OSVETLITEV

Poskrbela sem tudi za osnovno studijsko opremo za delo s studijskimi bliskavicami. Možnost uporabe tudi raznih modifikatorjev, V-flatov ter ozadij. Trenutno je na zalogi belo, sivo, črno ter cappuccino barvno ozadje. Kmalu tudi ročno barvana kreativna ozadja in podlage. Za točen seznam opreme me kontaktirajte preko e-maila ali kontaktnega obrazca.

Urbani_studio_monstera

KJE PARKIRATI?

KAJ PONUJA STUDIO?

VELIKO PARKIRNIH PROSTOROV

V okolici Delavskega doma in Urbanega studia je veliko parkirnih površin in vedno se najde prosto mesto za vaš avtomobil. Za stavbo se nahaja tudi parkirišče, kjer je prva ura parkiranja brezplačna. Vsaka naslednja pa 1€.

COOL vajb, definitivno!

Potrebuješ studio?

Lokacija

SLOVENSKI TRG 5

Za najem prostora za različne kreativne dejavnosti me prosim kontaktirajte preko e-maila studio@ninapremk.com za lažjo komunikacijo in organizacijo.

4000 Kranj, Slovenija

STAVBA STORŽIČ

KONTAKT

Nazaj na vrh